ROLLEN SOM VIKARIE – VAD HANDLAR DET OM EGENTLIGEN?

Att vara vikarie innebär att ha ett riktigt och viktigt jobb. Det tjatar vi ofta om, helt enkelt för att det är hundra procent sant. Därför förväntar vi oss mycket av dig som vill jobba som vikarie. Och är extra noggranna när vi letar efter nya talanger. Vi tycker både att det är viktigt och riktigt roligt att hitta grymma personer som vi tror har förutsättningar att göra ett bra jobb. Och med mer än 15 års intensiv talangjakt bakom oss vågar vi påstå att vi är sjukt duktiga på att hitta fantastiska talanger.

Men vi är inte bara suveräna  på att hitta talanger. Vi är dessutom grymma på att matcha talanger med rätt uppdrag. Det innebär att du alltid kan lita på att du kommer att få uppdrag som du faktiskt kommer greja. Utmanande ibland, men inte för svåra. Vi kommer såklart uppmuntra dig att våga testa dina gränser ;-) För vi vet att det är så du växer och utvecklas. Och att ambitiösa människor snabbt vill komma vidare. Vi tror också att tillsammans blir allt mycket enklare. Och roligare! Därför lovar vi att stötta, hjälpa, coacha, guida och dela med oss av allt vi vet, så att du alltid har förutsättningar att göra ditt allra bästa!

Så, vad handlar egentligen vikariejobbet om? Och framförallt – vad handlar det inte om?
Läs mer här.  

Sugen på att veta mer om rollen som vikarie? KUL!

Ladda ner vår smarta guide Rollen som vikarie. Här hittar du allt du behöver veta om uppdraget som vikarie, vad som förväntas av dig – och vad du kan förvänta dig av oss. Plus konkreta tips om hur det funkar i de olika rollerna.

Ladda ner guiden om rollen som vikarie:

Hur funkar det på de olika uppdragen?

Vad gör man på fritids, och hur funkar det att vara vikarie i en klass 1-3? Här kan du läsa mer om de olika uppdragen!