VI ÄR VAD VI HETER.

Riktigt bra vikarier direkt är vår passion. Det hörs ju på namnet :-) Vi har helt enkelt gjort det till vår grej att försöka vara bäst i Sverige på snabb och smart matchning. Så ser vi till att du får en riktigt bra vikarie när ordinarie personal inte kan vara på plats.

Och så gör vi livet lite, lite enklare. Hej då gamla ringlistor och omständliga beställningsprocedurer. Ladda ner appen och beställ vikarier direkt. Vår intelligenta, digitala onlinetjänst hjälper dig dygnet runt. Du matchas alltid automatiskt till de allra bästa och närmsta vikarierna. Och du får svar direkt. (Och tid till viktigare eller roligare saker).

Dessutom kan du när som helst avboka. För vi förstår att saker händer. Eller boka i förväg. För att säkra behov du kanske kommer att få. 

Men även om Vikarie Direkt är en snabb, smart tjänst så vet vi att det inte räcker för att du ska känna dig trygg. Du vill ju veta att din vikarie kommer att klara uppdraget. Att det verkligen kommer att funka. Med elever, kollegor och föräldrar. Därför kan det vara bra att veta att den vikarie som kommer till dig är utvald för att passa just dina behov bäst. Och att vikarier du träffat tidigare och trivts med, prioriteras i den automatiska matchningen. Så kombinerar vi lång erfarenhet och kunskap med modern och avancerad teknik. Snabbt, smart och smidigt.

Dessutom är alla våra vikarier screenade i ordentliga arbetspsykologiska tester (kontakta oss om du vill veta mer om det). Och för att du verkligen ska känna dig helt trygg tar Vikarie Direkt hela arbetsgivaransvaret, så länge det passar dig och vikarien. Smarta lösningar för moderna människor helt enkelt.