SPANA IN VÅRA VIKARIEINTERVJUER

Klicka på den vikarieprofilen du vill läsa mer om! 

TALANGPROFILER

Här kan du läsa om dom olika talangerna, och varför det är bra att ha:

Kommunikatör

Med talang för kommunikation är du inte bara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift, utan har också förmåga att lyssna på andra! Det gör dig till en expert på att förstå och ta till dig information. Du har också lätt för att söka reda på information - och fråga om hjälp när det behövs.


Teamspelare

Som teamspelare låter du “laget gå före jaget”. Du är lyhörd och uppmärksam; du ser styrkor framför svagheter hos andra, och är duktig på att peppa dina kompisar eller jobbarkompisar - både i med- och motgång! Du är självgående och aktiv, och visar alltid respekt och ödmjukhet för människor i din omgivning.

Problemlösare

Som problemlösare har du ett positivt förhållningssätt till det mesta och väljer helst att se problem som möjligheter! Du är helt enkelt grymt lösningsorienterad och driven!
När någonting oförutsett händer stannar du upp och och analyserar situationen, innan du föreslår en kreativ lösning.

Initiativtagare

Handlingskraftig, flexibel och driven är några ord som kan summera dig som initiativtagare! Du ser till att göra ditt bästa utifrån dom förutsättningar som finns i en given situation – och vågar tänka annorlunda! Du funkar bäst när du får utrymme att tänka fritt, och är inte rädd för att föreslå nya ideér!

Organisatör

Som organisatör har du förmågan att självständigt planera din, och andras, tid på ett bra sätt. När en oväntad situation uppstår agerar du rationellt - och om du behöver hjälp är du inte rädd för att fråga! Du ser vad som behöver göras, och är inte rädd för att hugga i där det behövs. En briljant talang som gör dig till en pålitlig medarbetare.